Спортивно-тренувальний збір із дзюдо зібрав у Шацьку близько 100 юних спортсменів з України та Білорусі

20.08.2019 / Новини, Спорт

З 1 по 10 серпня  в спортивному залі опорного закладу НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк та на березі озер Світязь, Велике Чорне, Люцимер і Пісочне проходив спортивно-тренувальний збір із дзюдо.

Збір організований керівником Шацької районної дитячо-молодіжної громадської організації СК «Торнадо» Романом Самолюком за сприянням Федерації дзюдо Волині, – йдеться на сайті Шацької РДА.

Спортивний захід вже став традиційним й відбувається з метою популяризації здорового способу життя в молодіжному середовищі, зокрема шляхом проведення спортивно-тренувального збору з дзюдо та проведення активного дитячого відпочинку та дозвілля у літній період.

Участь в тренувальному зборі взяло близько 100 юних спортсменів з різних міст України та Республіки Білорусь, зокрема: команда школи «Всесвіт» м.Київ (тренер Олександр Юрчук), Волинської обласної ДЮСШ з видів боротьби (тренер Андрій Середа), Луцького спортивного клубу «Бієн» (тренер Назар Вітинський), Луцької дитячо-спортивної школи «Колос» (тренери Олександр Іщук, Микола Марчук, Анна Плотникова та Анна Лисюк), Любомльської ДЮСШ (тренери Олег Максимович та Ніна Салуха), спортивного клубу «Бусідо» м.Брест (тренер Олександр Патрейко), в тому числі вихованці Шацького спортивного клубу “Торнадо” (тренер Роман Самолюк).

У рамках проведення десятиденного спортивно-тренувального збору з дзюдо наші дзюдоїсти демонстрували свої вміння разом з вихованцями інших спортивних клубів. Юні спортсмени на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя.

Заняття відбувалось не тільки в спортивному залі НВК “Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії» смт Шацьк, але й на березі озер Світязь, Велике Чорне, Люцимер та Пісочне. Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички.

Тренерський склад СК «Торнадо» висловлює слова подяки за сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі директору ОЗ НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк Валерію Михальчуку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької районної державної адміністрації Людмилі Єрофєєвій, виконуючій обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ) Людмилі Цевух.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*