Спортсменку з Шацька викликали до національної збірної

09.04.2017 / Новини, Спорт

До лав нацональної збірної України з футзалу викликали Юлію Дударчук з Шацька. «Жовто-блакитні» проведуть підготовчий збір у Львові та зіграють дві товариські гри зі збірною Польщі.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Я дуже рада, що знову потрапила до збірної. Налаштована тільки позитивно, вже не можу дочекатися, коли розпочнуться збори», – розповіла Дударчук.

Головний тренер українок Тарас Шпичка ще не визначився з остаточним складом, але кістяк команди вже сформовано. Знову до першої команди країни потрапила найкраща футзалістка минулого сезону, гравець полтавської команди «ПЗМС» Юлія Дударчук. Також в заявку потрапили одноклубниці волинянки Євгенія Шаповал, Юлія Дударчук, Валерія Єрмоленко,Таїсія Бабенко та Маргарита Мочалова.

Збірна України має відбутися начально-тренувальний збір 18-24 квітня у Львові. Опісля заплановані дві гри зі збірною Польщі на 22-23 квітня.

«У першу чергу всім дівчат потрібно викластися на всі 100 %, щоб тренерський штаб був задоволений, і тоді буде результат в збірній. Тренування в збірній відрізняються від домашніх тренувань. Всі дівчата з інших команд, разом працювати на полі – це вже щось нове для кожної з нас», – пояснила спортсменка.

Зазначимо, наприкінці листопада 2015 року Юлія отримала дебютний виклик до національної збірної України на товариські матчі з італійками у Львові. В обох протистояннях виходила на паркет, але забитими м’ячами не відзначилась.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*