Співробітники Державної міграційної служби на Волині погоріли на хабарі (ФОТО)

14.11.2017 / Новини

На Волині викрили налагоджену співробітниками Державної міграційної служби схему незаконних поборів з громадян.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

В результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та слідчим і оперативними підрозділами обласного Управління СБУ слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, сьогодні, 14 листопада 2017 року, викрито та припинено незаконну діяльність підприємця та службових осіб двох територіальних підрозділів Державної міграційної служби в області, які спільно налагодили систему поборів з громадян за сприяння в оформленні паспортів для виїзду за кордон.

При цьому службові особи підрозділу міграційної служби задля підготовки пакету документів, необхідних для оформлення паспортів, за окрему грошову винагороду вносили недостовірні відомості до офіційних документів, застосовуючи недійсні штампи та печатки.

Незаконно отримані від громадян кошти та ці штампи і печатки вилучені під час проведення обшуків за місцем роботи фігурантів кримінального провадження.

Наразі слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*