Спартакіада: в Любомлі відбулись змагання з волейболу серед дорослих команд

15.03.2017 / Новини, Спорт

У неділю, 12-го березня, в рамках міської спартакіади жіночі та чоловічі команди Любомля взяли участь у змаганнях із волейболу.

Багато з тих, хто раніше не мав можливості брати участь у спартакіадному волейболі, цього року скористались такою нагодою завдяки умові в положенні про спартакіаду.

Зокрема йдеться про те, що за дорослі команди навчальних закладів можуть виступати близькі родичі працівників (чоловік, дружина), батьки учнів та випускники цих закладів минулих років, за команди трудових колективів – близькі родичі працівників (чоловік, дружина) та особи, котрі працювали в колективах раніше.

Тож, тепер команди були укомплектовані на досить високому рівні.

«Прохідних» ігор на обох турнірах і команд для побиття не було: просто комусь пощастило більше, комусь – менше. Очковий розрив в більшості окремих матчевих партій був незначним.

Окрасою ігрового дня став завершальний матч жіночих команд з «валідольним», овер-таймом, що проходив з перемінним успіхом, та азартним переможним танцем «гімназисток» за участю їх директора. Це, як кажуть, потрібно було бачити.

в

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*