Соціального робітника Куснищанського старостинства перевіряли на добросовісність надання послуг

25.10.2019 / Новини

У процесі здійснення внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг 23 жовтня територіальним центром Любомльськоі міської ради, було здійснено перевірку соціального робітника Куснищанського старостинства, Ларису Литвинюк.

До роботи також було залучено заступника міського голови з гуманітарних питань Олега Зламанюка, – інформують у Терцентрі Любомльської міської ради.

В процесі заходу обстежено 7 підопічних с. Городно та 5 підопічних с. Куснища.

Відвідування одиноких непрацездатних громадян соціальним робітником відбувається згідно графіка роботи, послуги надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між відділенням соціальної допомоги вдома та підопічними.

За час роботи на цій посаді, Лариса Литвинюк встигла багато зробити для своїх підопічних. Вона завжди готова прийти на допомогу стареньким, постійно дбає, щоб її підопічні були забезпечені усім необхідним і ні в чому не мали потреби, а ще вміє вислухати, порадити і підтримати.

Як зазначають у Терцентрі, усі підопічні позитивно відгукувались про свого соціального робітника та дякували за увагу. В результаті працівник отримала позитивну оцінку якості своєї роботи.

1 Коментар Соціального робітника Куснищанського старостинства перевіряли на добросовісність надання послуг

  1. Брехня!!!Вона перед перевіркою ходила і просила щоб сказали що вона все робить та допомагає!І так перед кожною перевіркою

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*