Сьогодні новоспечений керівник “Укрзалізниці” дасть концерт у Познані

07.05.2016 / Новини

Рок-гурт Chemia, у якому виступає новий керівник “Укрзалізниці” Войцех Бальчун, у суботу, 7-го травня, зіграє на FZ World Tour Showcase – фіналі відбірного конкурсу на музичні фестивалі, що відбудуться цього літа в Сербії, Чорногорії, Чехії та Німеччині.

Виступ Chemia відбудеться у культурному центрі ZAMEK у польському місті Познань, – інформує українська служба BBC.

“Час закінчувати короткий травневий відпочинок. З’явилося кілька нових ідей. Акумулятори заряджені для нових музичних і немузичних викликів. Вирушаю в дорогу, бо завтра зустрічаємося в Познані”, – написав на своїй сторінці в Facebook Войцех Бальчун, який зараз перебуває у США.

Крім Chemia претендуватимуть на перемогу у відборі ще дев’ять польських рок-гуртів.

Кожен з них відіграє двадцятихвилинну програму. У рамках заходу пройдуть і дві дискусійні панелі: “Як результативно просувати польську музику у світі” та “Куди рухається музичний ринок у Польщі”.

Початок виступу Chemia заплановали на 17:30 за місцевим часом. Результати конкурсу оголосять увечері в суботу.

Про те, що польський менеджер та рок-музикант Войцех Бальчун виграв конкурс на посаду керівника “Укрзалізниці”, стало відомо в середині квітня.

Напередодні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що пан Бальчун має намір приступити до виконання обов’язків гендиректора ПАТ “Укрзалізниця” з 15-го травня.

“Він не був впевнений, що виграє цей конкурс. У нього там якісь свої плани. Він попросив час до 15 травня, можливо, він приїде трохи раніше”, – сказав він.

У одному зі своїх інтерв’ю пан Бальчун виключив, що його гурт виступатиме в Україні, поки він обіймає посаду керівника “Укрзалізниці”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*