«Собача будка» від Порошенка – це дежавю висловлювань екс-президента вбивці – Ігор Гузь (ВІДЕО)

06.03.2017 / Новини

На думку народного депутата Ігоря Гузя, висловлювання Петра Порошенка про «собачу будку» – це дежавю висловлювань екс-президента вбивці.

Про це він сказав у прямому ефірі Facebook, коментуючи заяву Президента щодо критики демонстрантів в Україні, – інформує прес-служба народного обранця.

«Тоді, коли ми стояли на Майдані проти Януковича з прапорами чи без, ми – були революціонери, патріоти, майданівці – людьми, які виступали за майбутнє своєї країни.А тепер, якщо хтось виходить з протестом – це вже неуки, «туніядці», які в житті не збудували собачої будки. Далеко так Президент Порошенко не зайде!», – наголосив він, при цьому додав: «Я цього тижня три дня працював в окрузі, спілкувався з людьми. Люди не просто незадоволені – пружина стискається! Люди «виють» від дуже багатьох проблем, які створює влада і з якими не бореться. Замість того, щоб йти на діалог і чути людей, розказують, що ті люди, які вийдуть на протест – це люди, які не збудували «собачої будки».

«Згідний з Вами, пане Президенте, коли говорили про агентів Кремля, а у нас вони є, які намагаються розхитати ситуацію в країні. Але коли людина виходить на Майдан, бо вона не згідна – вона стукає….».

Ігор Гузь також висловив своє обурення щодо так званої рекомендації Президентом на посаду першого заступника голови Одеської ОДА екс-начальника волинської міліції Олександра Терещука.

«Ви його рекомендували, бо ми знаємо, як у нас відбуваються такі конкурси. Який був «душителем» Майдану, який посилав Беркут на Майдан, який організовував (три роки назад) опір протестувальникам у приміщенні Волинського УМВС. Який відкрив три кримінальні справи стосовне мене, Майї Москвич. У кандалах тримали… Він створив банду з екс-прокурором Паракою та іншими правоохоронцями. І цього «подонка» Президент призначає бути «смотрящим» в Одеській області. Ця людина, рано чи пізно, буде повернута у правоохоронні структури. Це – вірний пес, який знає, що він повинен служити своєму господарю. Раніше служив екс-міністру Захарченку та Януковичу, фактично до кінця, і тільки, як побачив, що ситуація зламалася, підняв «ручки» і втік. А зараз служить Петру Олексійовичу Порошенку. Я думаю, цього терпіти не будуть».

Крім цього зауважив, «якщо у вашій голові є думка ліквідувати блокаду, це «вилізе» вам не дуже добре. Не треба вживати силу стосовно людей, які борються з контрабандою, за збагачення; з однієї сторони – Ахметовим, з іншої – російських олігархів, терористів, які контролюють шахти на Донбасі», – зауважив депутат Верховної Ради Ігор Гузь в ефірі Facebook, апелюючи до Президента України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*