Сміливці з усієї України готуються до Залізного походу лісами Волині

29.09.2020 / Новини

3 жовтня подолати 100 км без сну та їжі Волинським Поліссям з’їдуться любителі та любительки пригод зі Львова, Києва та Київської області, Кременця (Тернопільська область), смт Коломак (Харківська область), м. Охтирка (Сумська область) і, звісно, Волині. Кинути виклик власному тілу вже зголосилися 12 учасниць та 29 учасників різного віку та фізичного рівня підготовки.

Про це інформує пресслужба народного депутата Ігоря Гузя.

Маршрут “Залізного походу” пролягає переважно лісовою місцевістю Волинської області. Старт – село Смідин, фініш – озеро Світязь. Кожні 8-10 км учасники походу зупинятимуться на коротку перерву. Окрім того, запланований перепочинок на 50-му км маршруту. Зійти із дистанції можна в будь-який момент.

Максим Каширець – організатор заходу та один із учасників мандрівки розповідає, що “Залізний похід” – історія не про голод та холод, а випробування себе у середовищі амбіційних людей базовими обмеженнями, перевіркою власної самоорганізації і витримки.

Зареєстровані учасники теж діляться своїми результатами підготовки. Наприклад, Назар Максимів вирішив пройти пробну дистанцію на 20 км разом із іншими учасниками з Нововолинська. (Фото додається).

Фітнес-тренерка з Нововолинська Надія Самох тренується щоранку та долатиме маршрут разом зі своїм чоловіком Борисом.

Готується до маршруту і народний депутат України Ігор Гузь. Торік він спробував власні сили і здолав дистанцію у 100 км.

Щоб отримати максимум задоволення від проходження маршруту і уникнути зневоднення чи зниження рівня глюкози в організмі, у мандрівку варто взяти звичайну питну воду, безалкогольні цукровмісні напої та ізотоніки, які потрібні для підтримки водного балансу під час тривалого і виснажливого походу.

Не зволікай, приєднуйся! До закінчення реєстрації на участь у незвичній осінній мандрівці залишилися лічені години!

Реєстрація триває до 22:00 за лінком: https://cutt.ly/ffJrD7o

Вартість участі: 200 грн.

Для учасників бойових дій участь безкоштовна.

Промоційний ролик Залізного походу https://www.facebook.com/Zaliznyj.pohid/videos/784382959044533

Сторінки події у соціальних мережах:

Фб: https://www.facebook.com/Zaliznyj.pohid

Інстаграм: https://www.instagram.com/zaliznyj_pohid/

e_mail: zaliznyjpohid@gmail.com 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*