Служба зайнятості допомогла знайти роботу жительці Коцюрів

24.11.2019 / Новини

Втративши надію знайти роботу самотужки, в серпні цього року жителька села Коцюри Алла Коцура звернулася за допомогою в районну філію центру зайнятості. Фахівці з розумінням віднеслися до тимчасових проблем безробітної.

Жінці запропонували відвідати інформаційні семінари, семінари з пошуку роботи, на яких безробітна детально ознайомилася з станом ринку праці в регіоні, – інформує служба зайнятості.

Крім того, кар’єрний радник постійно ознайомлювала з вакансіями, ретельно підбирала роботу. Одним із варіантів допомоги у підборі потрібного персоналу є організація професійного навчання на замовлення роботодавця. Це зручно, адже він може придивитися до майбутнього працівника. І безробітна має можливість на ділі виявити свої здібності.

“В жовтні Аллу Коцуру направили на стажування за професією «продавець продовольчих товарів» в ТОВ «Надія». Під час стажування вона зарекомендувала себе як чудовий фахівець своєї справи, відповідальний та сумлінний працівник. Після закінчення стажування Алла працевлаштувалася”, – зазначають в Любомльській районній філії Волинського ОЦЗ.

«Збулись мої мрії! Робота до душі, оплата задовільняє. Дякую колективу районної філії за допомогу!», – з радістю говорить працевлаштована Алла.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*