Скільки “Укрзалізниця” заробила на пасажирських перевезеннях з Росією

13.08.2018 / Новини

Із січня по червень 2018 року “Укрзалізниця” отримала 177,5 мільйонів гривень прибутку від пасажирських перевезень Україна–Російська Федерація.

Такі дані оприлюднено на офіційному сайті “Укрзалізниці”.

“За першу половину 2018 року Укрзалізниця отримала фінансовий результат від курсування поїздів у напрямку Російської Федерації та зворотно в сумі 177,580 мільйонів гривень. Майже 63 мільйон гривень галузі принесло курсування поїзда № 6/5 Київ – Москва, на другому місці поїзд № 74/73 Львів – Москва з фінансовим результатом понад 38 мільйонів гривень. З позитивним фінансовим результатом також курсують поїзди Дніпро – Москва, Харків – Москва, Харків – Санкт Петербург, Одеса – Москва, Миколаїв – Москва”, – розповідають в “Укрзалізниці”.

Зазначається, що за шість місяців 2018 року Україна-Росія “Укрзалізницею” перевезено 358,9 тисяч пасажирів, що на 17,1% менше відповідного показника минулого року.

Відзначимо, що у 2017 році в напрямку Україна–Росія було перевезено 0,9 мільйона пасажирів.

Крім того, наголошується, що в даний час проїзні документи на поїзди сполученням Україна-Росія продаються без знижок, які діють на інших міжнародних напрямках.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*