Скандальна правопорушниця з Любомля розповіла журналістам про причини її неадекватної поведінки

26.09.2016 / Новини, Статті

Правопорушниця з Любомля, про яку заговорила вся країна, сплатила штрафи та вибачилась перед поліцією. Серед причин неадкватної поведінки називає проблеми в особистому житті, що призвели до нервового зриву.

Нагадаємо, у червні цього року водій не виконала вимогу дорожнього знаку «Об’їзд перешкоди з правого боку», здійснила зупинку у забороненому місці. До того ж вона не зупинялася на вимогу правоохоронців та пізніше відмовилася пред’явити для перевірки документи.

За цими фактами інспектор виніс на водія три постанови за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ч.1 ст. 122 КУпАП. Вони передбачають стягнення з винуватиці штрафу загалом на суму понад 1100 грн.

Окремо, за ст 122-2 КУпАП на неї склали протокол про адмінправопорушення. 14-го вересня була винесена постанова суду: штраф – 153 гривні.

Під час оформлення адміністративних матеріалів на захист правопорушниці приїхав її чоловік. Він нецензурно висловлювався до поліцейських. За фактом дрібного хуліганства на нього склали адмінпротокол за ст. 173 КУпАП. Справа ще на розгляді в суді.

Під час скандалу правопорушниця заявила, що посвідчення водія вона «зробила в МРЕВ» за 300 доларів США й возити його не збирається. Тож за фактом можливого незаконного отримання посвідчення водія відкрили ще й кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 ККУ.

Журналістам “КОРДОНу” вдалося поспілкуватися з правопорушницею Валентиною Кондратюк, яка, на диво, абсолютно спокійно та толерантно пояснила нам ситуацію.

“У мене тоді були серйозні проблеми в сім’ї, зі здоров’ям. Та й на роботі не ладилось. А коли ще й поліція почала зупиняти – то остаточно щось згасло в душі. У мене стався нервовий зрив. Не кажу, що це виправдання, але певно тоді були такі обставини в житті, що призвели до відповідної реакції. Загалом, я – спокійна людина. Запитайте в любомльчан, які мене знають особисто. Для них відео, що з’явилось в Інтернеті, теж було сенсацією. Адже, впевнена, вони не могли довго повірити що я таке могла.

А щодо згаданих мною імен…то явно мала на увазі не прокурора Ігоря Філімонюка, як ви припускаєте. Це інша людина. Тож не варто його якимось чином сюди вплутувати. Ну і як ви зрозуміли, ніхто мені нічого не “рішав”.

Й водійське посвідчення було законно отримано. У кожному разі правоохоронці мене перевірять, аби довести мою вину чи спростувати. Я наговорила багато в пориві емоцій, навіть не усвідомлюючи значення багатьох слів.

Сповна заплатила за той день: відповіла перед законом й “прославилася” на всю країну. Тепер соромно на люди вийти. Перед молодими поліцейськими вибачилась, мені прикро за цей випадок. Бо в самої є такі діти. Нехай моя історія стане уроком для інших.”

За словами начальника Любомльського віддділу поліції Анатолія Дружука, жінка справді в п’ятницю, 23-го вересня, прибула до них у райвідділ та показала квитанції зі сплаченими штрафами. До того ж, вона дійсно спілкувалася з патрульними поліцейськими, яким нахамила, й попросила в них вибачення.

Якщо переглянути відео, то й справді можна у її істеричному монолозі вловити моменти, де вона зазначає, що у неї й так все в житті не складається, а тут  ще й поліція “дістає”.

4 Коментарів Скандальна правопорушниця з Любомля розповіла журналістам про причини її неадекватної поведінки

  1. Ото мантелеписько, Філімонюка ще більше здала. Видно взяли Пчола за яйця і Валька починає “Ігоря з прокуратури” вигоражувати. Чи може вона мала на увазі степашку малого, який вже рік не працює? Клоуни та й годі

    • Ой да що мантилеписько то точно.Сама вже допізділася, то ще не тікі можеш отримати штраф а й за грати сісти, бо за неправду – кримінал.«той що знає» молодець коментар супер!!!!!!!. Філімонюка збирається вигороджувати, дорогенька, по його роботі справа вже розглядається в Києві, і надіюсь на справедливу владу Ігорю не вдасться заплатити.

  2. Вам не смішно?Паплюжила поліцію і всіх нас-і ось покарали аж 153гривні!Добре що не відібрала зброю іне вчинила стрілянину(нервний зрив),або рвонула автівкою по місту.Може таким нервним і психічним особам невидавати посвідчень?І вилучати їх вчасно.Бачите що сталось в Дніпрі!

  3. Для чого ці брехливі вибачення,а чому тільки в вересні вона вибачатись стала,коли відео оприлюднили,бо хотіла хлопців-полісменів підставити. Невдалося? А хлопці мололці!!! А в таких неадекватних, нервовозривних дійсно посвідчення потрібно вилучати. Землю під собою перестала відчувати,ось пояснення поведінки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*