СК “Головне” – футбольний чемпіон Любомльщини

17.09.2018 / Новини

Досить велелюдно було на стадіоні селища Головне у неділю, 16 вересня, де проходила ключова битва футбольного чемпіонату Любомльщини. Нагадаємо, турнірна ситуація склалася так, що доля золотих нагород вирішувалася в останньому турі у протистоянні головненських та куснищанських футболістів.

До вирішального поєдинку турнірну таблицю очолювала команда Куснищ, в активі якої було 41 очко. Для здобуття чемпіонського звання їй достатньо було б і нічиєї, натомість головненців, які відставали на два пункти, влаштовувала тільки перемога. Словом, інтрига очікувалася ще та. Але цим і прекрасний його величність футбол…

Перед початком зустрічі, а потім — і в перерві глядачів запальними танцями розважили дівчатка-черлідери. Цей невеличкий колектив сформувався у селищі зовсім недавно, але тепер їхні виступи супроводжуватимуть усі спортивні змагання на території громади.

Після цього відбулася невеличка церемонія-відкриття, пролунав Держаний Гімн, і на футбольному полі запанувала безкомпромісна гра. Підтримувані глядачами, а ще — духовим оркестром, господарі розпочали доволі жваво, і невдовзі мали привід порадіти: на 4-ій хвилині Петро Мороз точним ударом зі штрафного відкрив рахунок.

Щоправда, ця перевага протрималася недовго: на 22-ій хвилині теж після розіграшу штрафного куснищанці зусиллями Володимира Зінчука відновили статус-кво — 1:1.

По перерві господарі знову розпочали з активних атак і, як і в першому таймі, добилися успіху у вже дебюті: на 52-ій хвилині Вадим Сацюк одним дотиком результативно завершив навіс з правого флангу — 2:1 на користь Головна.

Після цього команди почали грати на зустрічних курсах, створили по декілька моментів, але до фінального свистка рахунок не змінився. Отож, цьогорічним футбольним чемпіоном Любомльщини стала команда селища Головне. Друге місце дісталося куснищанцям, третє — команді Машева.

У решті зустрічей туру цього дня було зафіксовано такі результати: Рівне — Полапи 1:0, Олеськ — Вишнів 0:3, Машів — СК “Літос” (Згорани) 3:0.

Урочисте нагородження призерів турніру провели: голова райради Микола Сушик та перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук. Окрім кубків і медалей вони вручили призи кращим гравцям чемпіонату. Зокрема, кращим воротарем визнано Владислава Гвоздецького з Куснищ, захисником — Ігоря Семеновича (Машів), гравцем — Володимира Хоміка з “Кордону”(Гуща, Забужжя). Кращим бомбардиром став Юрій Гриб (Машів), який упродовж чемпіонату вразив ворота суперників 18 разів.

До привітань долучилася також команда народного депутата Ігоря Гузя, за ініціативи якого коштом фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” було придбано м’ячі для команд-призерів, які вручив помічник нардепа Ігор Торба. У свою чергу представниця згаданого фонду Лариса Солом’янюк, за підсумками конкурсу “Ініціативні громади”  вручила команді с. Куснища сертифікат на придбання гетрів.

Кращими гравцями вирішального матчу було визнано Володимира Зінчука (Куснища) і Вадима Сацюка (Головне). Подарунки — вишиванки і національні прапори їм вручив Микола Сушик.

Отож, у спортивному літопис Любомльщини перегорнуто ще одну сторінку. Втім, довго нудьгувати любителям спорту не доведеться, адже за кілька тижнів стартує новий турнір — кубок району з футболу.

Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату має такий вигляд: кращий бомбардир – Юрій Гриб (Машів)кращий голкіпер чемпіонату Владислав Говздецький (Куснища)кращий гравець чемпіонату Володимир Хомік (Кордон)кращий захисник  – Ігор Семенович (Машів)Лариса Солом’янюкрадість перемогиСК Головне  – чемпіон району з футболусрібним призером стала команда села Куснищатретє місце дісталося футболістам Машева

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*