Сімейних лікарів Любомльщини вітають із професійним святом

19.05.2020 / Новини
Працівників Центру первинної медичної допомоги Любомльського району вітають із Всесвітнім днем сімейного лікаря.
“Сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного із нас. Адже саме сімейний лікар найбільш наближений до людини. Він супроводжує людину від народження і далі протягом усього її життя. Сімейний лікар виконує особливу місію – від надання невідкладної медичної допомоги до встановлення діагнозу та лікування складних хвороб”, – зазначає у соцмережах заступник директора Центру первинної медичної допомоги Любомльського району Дмитро Федчишин.
На Любомльщині нішу сімейного лікаря гідно несуть: Тетяна Васенько, Олена Дець, Олеся Дубина, Наталія Загура, Вадим Шидловский, Анатолій Шидловський, Оксана Дудко, Любовь Лесь, Бондаренко Олександр, Бондаренко Зінаїда, Бабаць Наталія, Оксентюк Ольга, Левицький Ігор та Інна, Сушайло Людмила, Юлія Тимощук, Галина Мелюх, Любов Кучко, Марчук Ольга, Смірнова Світлана, Борисюк Віктор, Лесик Анжела, Згоранець Світлана, Згоранець Тетяна.
“Дозвольте висловити вам усім, працівникам служби сімейної медицини, фахівцям первиної ланки безмежну вдячність за любов до обраної професії, нехай здійсняться всі ваші задуми, а віра й оптимізм завжди залишаються з вами!
Бажаю  щастя, радості, міцного здоров’я, миру, тепла і затишку в ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів! Нехай кожен день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!”, – додає в повідомленні Дмитро Федчишин.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*