Сім років боротьби за можливість бачити, як ростуть донечки: онкохворій нововолинянці необхідна фінансова підтримка

06.11.2020 / Новини

Онкохворій Тетяні Куценко з Нововолинська потрібно постійно приймати препарат «Ібранс», на який вона щомісяця витрачає близько 40 тисяч гривень. Вже більше семи років вона намагається “жити як людина “з цим діагнозом. А їй всього лише 36 років, виховує двоє малолітніх донечок.

“Останні два роки мого лікування 26 курсів вже я на таргеті “Ібранс”, який мені допомагає, але є дуже дорогим, навіть по знижці 40000 грн. Ця ситуація виявилась для мене і моєї сім’ї справжнім випробуванням. Тільки ті, кому довелось пережити подібне, може зрозуміти мене і мою біду”, – розповідає Тетяна в соцмережах.

“Життя в діагнозі РАК – це страх невідомості завтрашнього дня, я живу давно сьогоднішнім, іноді біль фізична чи психологічна, паніка і відчай. Але найгірше в цій ситуації, це те, що твоє життя залежить від грошей, від великих грошей кожного місяця”, – ділиться наболілим жінка.

Цьогоріч 1-го жовтня Тетяна Куценко пройшла контрольне обстеження. Воно показало, що лікування препаратом” Ібранс” дає чудовий результат. А це означає, що жінка має дуже великі шанси жити далі і бачити, як ростуть обидві її доньки.

Проте за такий тривалий період боротьби із недугою ресурси родини вичерпані, все менше небайдужих людей відгукуються. Тетяна не втрачає надії на остаточне одужання, сміливо пройшла чималий шлях у цій боротьбі й вже просто не має права здатися при здобутих результатах. Вона просить підтримати її, хто чим може:

“Можливо, якби в Україні було обов’язковим медичне страхування і гідне життя, то я б не писала ці статті і не просила б допомоги. Але маємо те, що маємо наразі.

Звичайно легко не буде зараз пандемія і збір коштів йде дуже важко напевно у всіх потребуючих!!! Але я не втрачаю надії: хто має можливість, допоможіть мені зібрати кошти на лікування на наступний курс.

Я не знаю, чи впораюсь цього місяця. З кожним місяцем стає ще важче зі збором. Вірю і сподіваюсь, що наступний рік теж буду жити! Дякую небайдужим, хто зі мною розділяє мою нелегку дорогу, хто допомагає мені чим може. Я вірю що є люди, через яких Бог мене любить і дає мені надію на майбутнє життя з моєю сім’єю!”

Не залишайте маму двох чудових дітей сам на сам із бідою. Допоможіть!

Картка, на яку можна надіслати кошти на лікування: 5168 7574 0887 1814 або 5168 7551 0664 1083 (Приватбанк) Куценко Тетяна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*