Шукають очевидців аварії, яка сталася на трасі “Київ-Ковель-Ягодин”

11.07.2018 / Новини

Автоперевізник маршрутного автобуса “Київ-Ковель” Оксана Мельник просить відгукнутися свідків смертельної аварії, яка трапилася на Рівненщині 25-го червня на автотрасі “Київ-Ковель-Ягодин”.

Жінка побоюється, що слідство можуть штучно затягувати, щоб приховати правду. Тому вона звернулася до Інтернет-видання “ПроКовель” з проханням допомогти їй відшукати очевидців моторошної автопригоди.

“Велике прохання до людей, які стали свідками ДТП, яка трапилася біля міста Сарни на повороті у село Орлівка 25-го червня, повідомити інформацію за телефоном (050)9274422. Ваші свідчення є дуже важливими”, – каже Оксана Мельник.

Нагадаємо, що аварія трапилася в Сарнівському районі на Рівненщині. 25 червня водій автомобіля “Мерседес-Бенц” на іноземній реєстрації, на трасі “Київ-Ковель-Ягодин” зіткнувся з маршрутним таксі “Київ-Ковель”. У результаті чого останній виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з фурою.

У цьому ДТП на місці пригоди загинули три людини, ще семеро доправили в лікарню, четверта людина померла в реанімації. Серед загиблих – ковельчанин.

У Рівненському міському суді вже розглянули клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для Дмитра Брижа, водія автомобіля “Мерседес-Бенц”, який, на думку слідства, і спричинив аварію з маршруткою “Київ-Ковель”. Суд ухвалив рішення 20-річного чоловіка, уродженця міста Сарни, взяли під варту на 60 днів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*