Штурмував кордон: на «Ягодині» чоловік розбив шлагбаум та наїхав на прикордонника

22.04.2020 / Відео, Новини

У пункті пропуску «Ягодин» чоловік наїхав на прикордонника, аби уникнути перевірки.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Уночі, 21 квітня, о 22:30 год. в пункт пропуску «Ягодин» на «опелі» польської реєстрації прибув громадянин України. Отримавши контрольний талон, чоловік, ймовірно, вирішив, що з нього достатньо формальностей, та на великій швидкості рушив уперед, залишивши прикордонно-митний контроль позаду.

Розбивши шлагбаум, громадянин України наїхав на засіб примусової зупинки, чим пошкодив усі 4 колеса автівки. Згодом за кількасот метрів від пункту пропуску прикордонники спільно з Нацполіцією затримали зловмисника.

Під час небезпечного маневрування порушник наїхав на ногу прикордоннику.

Пізніше з’ясувалося, що водій подібним чином виїхав з пункту пропуску «Дорохуськ», що на території Польщі.

За результатами медичного освідування, алкогольних чи наркотичних речовин в організмі чоловіка не виявлено. Заборонених речей та предметів під час огляду особи та його автомобіля також не знайдено. Крім того, причину свого вчинку чоловік пояснити не зміг.

За вказаними фактами на зловмисника прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення за ч.1 ст. 204-1, ст. 185-10, 202 КУпАП. До Нацполіції направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ.

Окрім того, співробітники Нацполіції склали протоколи огляду місця події, зокрема про адмінправопорушення за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*