Штраф із позбавленням права керування: у Любомлі судили водія за їзду напідпитку

11.04.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п’яним за кермом авто у Любомлі.

“9 березня о 5:26 по вулиці Незалежності в місті Любомль чоловік керував автомобілем «ВАЗ» в стані алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП”, — йдеться у постанові суду, передає Район Любомль.

На розгляд протоколу чоловік не з`явився, подавши до канцелярії суду заяву про повне визнання винуватості та розгляд справи за його відсутності. Винність водія у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, адміністративне затримання, висновком медичного огляду, письмовими поясненнями порушника, відеозаписом події.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Адміністративного кодексу та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Також він заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

2 Коментарів Штраф із позбавленням права керування: у Любомлі судили водія за їзду напідпитку

  1. З слів журналістів кордону під час карантину вже почали вживати алкоголь номерні знаки)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*