Школяр з Любомля – один з кращих програмістів України (ФОТО)

26.02.2018 / Новини

21 – 23 лютого на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап XVІI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2018».

Цей турнір проводять з 2002-го року, як відкрите індивідуально-командне змагання учнів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, студентів та аспірантів вишів, а також молодих професійних розробників України.

Роботи учасників оцінюються в категоріях «Програмування», «Web-розробка», «Прикладні програми», «Навчальні програми», «Ігрові програми», «Системні програми», «Програми спеціального призначення», «Функціональні пристрої», «Моделі», «Макети або опис», «Апаратне управління», «Роботи», «Комп’ютерне мистецтво», «Короткометражний фільм».

Два роки поспіль учень 11-Б класу Любомльської ЗОШ №2 Владислав Дячук, перемігши в обласних конкурсах, здобув право виступати у фінальному етапі чемпіонату, – йдеться на сайті навчального закладу.

Цього разу на розгляд журі учень представив авторську розробку «Додаток для мобільних телефонів на платформі ANDROID «Розклад» і здобув ІІ-ге місце в категорії «Навчальні програми» в номінації «Стильність оформлення та якісний інтерфейс».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*