Школи Шацького району приєднаються до Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування

08.12.2017 / Новини

Асоціація міст України вдруге проводить Всеукраїнський урок місцевого самоврядування у веб-форматі.

Цьогоріч із нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування 19 грудня з 13-ої до 14-ої години відбудеться у приміщенні Американського дому в Києві, – інформує Перший.

Організатором заходу виступає Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), за підтримки Американського дому.

Подію транслюватимуть у режимі он-лайн на каналі АМУ у мережі YouTube.

Зі слів виконавчого директора Волинського регіонального відділення АМУ Богдана Самойленка, наразі вже три школи з Княгининівської, Зимненської та Шацької об’єднаних територіальних громад відповідними заявками підтвердили участь у Всеукраїнському уроці місцевого самоврядування. Решту освітньо-навчальних закладів області можуть зголошуватися на участь в уроці надіславши відповідні заявки на електронну адресу Волинського РВ Асоціації міст України volamu@ukr.net не пізніше 12 грудня. Зразки заявок надіслані всім без винятку керівникам волинських громад, або їх ще можна знайти на сайті АМУ https://www.auc.org.ua.

Як наголошують організатори, захід має на меті підвищення іміджу місцевого самоврядування серед громадян, поширення ідей децентралізації, промоцію формування освітнього простору Нової української школи та побудову діалогу між владою та учнями-старшокласниками з навчальних закладів усієї України.

Це буде вже другий Всеукраїнський урок, торік понад 200 шкіл, а це близько 12 із половиною тисяч учнів, взяли участь у розмові.

Цьогоріч урок проведуть: виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, Віце-премʼєр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, державного будівництва та ЖКГ  Геннадій  Зубко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*