Школи Любомльщини активно готуються до нового навчального року (ФОТО)

19.08.2018 / Новини

Днями олова райдержадміністрації Олександр Устименко разом із начальником відділу освіти райдержадміністрації Анастасією Савош з робочою поїздкою перебували у селах Гупали, Ясне, Черемошна Воля та Нудиже.

Основна мета – ознайомлення з перебігом підготовчих робіт закладів освіти до нового навчального року, – інформує сайт Любомльської РДА.

Посадовець оглянув Гупалівську ЗОШ І-ІІ ступенів, зустрівся та поспілкувався з вчительським колективом в ході розмови звучали думки щодо приєднання Заозернянської школи в якій навчаються 15 дітей на індивідуальній формі навчання.

“При індивідуальному навчанні, а це п’ять годин в тижден,ь для дитини в першому класі це мало, в такій школі дитина однозначно відстане від навчальної програми, а пізніше вона не наздожене нічого. Це не наука, і це повинні зрозуміти самі батьки”, – зазначив голова районної державної адміністрації Олександр Устименко

Як підсумок наради вирішили найближчим часом провести в обох села збори з метою отримання згоди батьків для вирішення питання оптимізації навчального закладу.

Також посадовець зустрівся з жителями села Черемошна Воля для обговорення питання про подальше використання та функціонування приміщення оптимізованої у 2016 році місцевої школи.

Представник районної влади вислухав думки мешканців по даному питанню, та запропонував надати свої пропозиції щодо можливих шляхів використання цього приміщення.

У рамках робочої поїздки голова райдержадміністрації Олександр Устименко побував у Нудиженстькому навчально-виховному комплексі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад”, поцікавився станом готовності до нового навчального року та наповнюваністю класів, оглянув приміщення школи, дитячого садочка та спортивного майданчика.

Читайте також:

1 Коментар Школи Любомльщини активно готуються до нового навчального року (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*