Сергій Сидорук проінспектував школи Шацького району (фото)

13.07.2016 / Новини

Перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Сидорук провів виїзний прийом громадян на території Грабівської сільської ради аби на місці ознайомитись з проблемами місцевих жителів.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Під час виїзного прийому Сергій Сидорук відвідав у селі Грабово загальноосвітню школу І-ІІ ступенів. Директор навчального закладу Василь Оксентюк порушив ряд проблемних питань щодо забезпечення шкільними партами та дошками у навчальні класи. Також школа потребує забезпечення якісним інтернет-зв’язком.

Делегація в такому ж складі відвідала Світязько-Смолярську школу І-ІІ ст. Директор навчального закладу Микола Оніщук зазначив, що у цьому навчальному році навчатиметься 53 учні. На території школи ведеться реконструкція приміщення, наразі тривають ремонтні роботи з облаштування їдальні. Як зазначив директор школи, роботи планують завершити своїми силами до 1 вересня.

Враховуючи болюче питання порушене місцевою громадою щодо діяльності закладів освіти району, а саме функціонування початкової школи села Голядин перший заступник особисто оглянув приміщення навчального закладу. Сільський голова Василь Голядинець та його секретар Віталій Цвид відстоювали позицію громади не закривати початкову школу, адже приміщення оновлене, вже проведенні ремонти і заклад готовий до навчального року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*