Щодо скрапленого газу жителі Любомльщини звертатимуться до Зеленського

06.02.2020 / Новини

Зібрано вже понад тисячу підписів.

Ситуація, яка склалася із відсутністю скрапленого газу для продажу жителям Любомльщини, обговорювалася вже неодноразово. Це питання піднімалося у всіх владних кабінетах краю, втім, результат невтішний, пише газета «Наше життя».

Блакитного палива як не було, так і немає. Останньою інстанцією, від якої жителі району чекають реальної допомоги, залишився президент України. Саме до нього ініціативна група людей, серед яких переважна більшість пенсіонерів, підготувала відповідне звернення. Підписали його більше однієї тисячі двохсот наших земляків.

«Не дивлячись на те, що збір підписів продовжується, оригінали документів, як і їх електронні копії, були направлені в Офіс Президента», — розповідає депутат Любомльської ОТГ Олександр Дзядук. — Думаю, вже наступного тижня матимемо перший результат, надіятимемося, що позитивний для нас. Але разом з тим закликаю колег із інших ОТГ активніше долучатися до збору підписів, які будуть долучені згодом. Адже це наша спільна проблема, оскільки весь район негазифікований, як і сусідній Шацький».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*