Що зробили за державні кошти у Вижгові, Висоцьку та Глинянці (ФОТО)

22.11.2019 / Новини

У селах Любомльського району працювали помічники народного депутата Ігоря Гузя. Вони зустрічалися з місцевими жителями, головами ОТГ, керівниками медичних та освітніх установ, інспектували об’єкти, техніку й обладнання, на що парламентар залучив кошти державного бюджету.

У селі Вижгів Вишівської ОТГ віднедавна – нова зупинка. Її облаштували на прохання місцевих жителів. Також для потреб сільського клубу придбали спортивний інвентар. Молодь хоче займатися спортом, а можливості у неї немає. Тому й звернулися до депутата, щоб забезпечив їх усім необхідним, йдеться на сторінці нардепа у Facebook.

У Висоцьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів за підтримки депутата придбали оргтехніку. Облаштували в селі і дитячий майданчик. Такий самий об’єкт встановили і в селі Глинянка.

Загалом, у розвиток спортивної інфраструктури Вишнівської громади народний депутат Ігор Гузь залучив 2 300 000 гривень. За ці ресурси облаштували 20 нових майданчиків для різних видів спорту.

А нещодавно команда парламентаря привітала громаду ще й з відкриттям Центру надання адміністративних послуг у Вишневі. Відтепер місцевим громадянам доступно понад 100 адміністративних послуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*