Шацьким безробітним розповіли про нові можливості в рамках Програми транскордонного співробітництва (ФОТО)

13.02.2019 / Новини

У Шацькому районі реалізується проект “Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь” в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

До Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості була подана інформація про перспективну потребу в кадрах за професіями бруківник, бетоняр, монтажник зовнішніх трубопроводів, підсобний робітник, тракторист від ТОВ “Західбуд-Торгінвест”, – інформує прес-служба установи.

Проведення ярмарків вакансій є ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця, тому такий захід був організований Шацькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості 12 лютого 2019 року з метою підбору працівників на перспективні вакансії. У заході взяли участь 30 безробітних.

Під час проведення ярмарку безробітні ознайомились із специфікою роботи на запропонованих вакансіях, активно спілкувались з пані Оксаною та паном Едвардом, представниками роботодавця. Присутні задавали ті питання, які хвилювали його в першу чергу, – це розмір заробітної плати, графік робочого дня, соціальні гарантії при працевлаштуванні тощо.

Після ярмарку, бажаючі працевлаштуватись, спілкувались з представниками роботодавця в індивідуальному порядку.

Надіємось, що організація таких заходів сприятиме оперативному забезпеченню роботодавців працівниками, а шукачам роботи дасть можливість отримати місце роботи з гідною заробітною платою.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*