Шацький район співпрацюватиме з представниками ООН (ФОТО)

04.05.2017 / Новини

Днями на території Шацького району перебувала делегація США.

В рамках проекту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, представниками якої були Ніл Уолкер та Василь Толкачов зустрілися голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та депутат Шацької районної ради Володимир Найда.

Про це інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації.

В рамках конструктивного діалогу було обговорено один із напрямків відновлення осушувальних меліоративних систем з подальшим їх використанням для сільськогосподарських цілей. Також проаналізовано ряд проектів, які були започатковані і зараз реалізовуються під егідою ООН на території Шацького національного природного парку за період 2006-2010 років.

Рекреаційні пункти озеро Чорне, урочища «Гушове», озеро Люцемир, екологічні стежки «Лісова пісня» і «Світязянка» також створені завдяки Програми розвитку ООН.

Цікавилися гості питанням щодо децентралізації влади в Україні, тож голова райдержадміністрації Василь Голядинець розповів про хід об’єднання територіальних громад в Шацькому районі. В результаті обговорення відбувся обмін досвідом.

Делегація в такому ж складі відвідали Шацький НПП, створення якого також відбулося за рахунок коштів Програми розвитку ООН.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*