Шацький парк хоче співпрацювати з підприємцями

29.04.2018 / Новини

24-го квітня відбулось засідання 14-ї постійної комісії районної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, лісового господарства, державності, законності та правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики.

На засіданні звітувала директорка Шацького національного природного парку Марія Христецька.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Шацького НПП.

Після проведення аналізу роботи рекреаційної діяльності за 2017-ий рік, було визначено, що при відсутності стратегії розвитку парк не тільки не заробив коштів, а й зазнав значних збитків. Оскільки парк є не прибутковою організацією, було прийнято рішення про оренду рекреаційної діяльності та залучення бізнесу на вигідних умовах для обох сторін.

Така співпраця дасть можливість для розвитку та втілення нових прогресивних, прибуткових планів з облагородження рекреаційних територій, які найбільше користуються попитом і давно потребують кардинального оновлення.

Співпраця з підприємцями створить більш комфортні умови для відпочивальників. Адже у літній період Шацькі озера користуються великою популярністю, сюди з’їжджаються люди не тільки з України, а й з сусідніх країн. Тому, одним з першочергових завдань є приведення рекреаційних зон в належний стан та виведення рекреаційної діяльності на новий, прибутковий рівень.

Створення належних санітарних, естетичних умов для відпочивальників, піде не тільки на користь парку, а й підніме престиж району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*