Шацькі “торнадівці” підбили підсумки зимових змагань (ФОТО)

12.12.2018 / Новини, Спорт

6-7 грудня в Бресті відбувся міжнародний турнір з дзюдо “Цитадель-2018” серед юнаків та дівчат, приурочений пам’яті захисників Брестської фортеці, який проходив в легкоатлетичному манежі Брестської обласної СДЮШОР.

Всього взяло участь до 500 спортсменів з різних країн. В тому числі і юні дзюдоїсти Шацького спортивного клубу “Торнадо”.

Про це повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

У запеклих сутичках перемогу здобули два спортсмени: Сергій Цекот – 1 місце та Роман Самолюк – 2 місце.

Переможці отримали медалі, кубки, дипломи та призові подарунки.

8,9 грудня 2018 року, команда місцевого СК “Торнадо” взяла участь у змаганнях з дзюдо в Хмельницькому на кубок “Novator” серед юнаків і дівчат 2004-2007 років народження.

За результатами змагань перемогу здобули:

  • 1 місце – Роман Самолюк, Сергій Цекот, Єлісей Мадрімов;
  • 2 місце – Микола Поліщук (с.Світязь).

У підсумках спортсмени СК “Торнадо” зайняли перше командне місце.

Переможці турніру з дзюдо отримали відповідні нагороди.

9 грудня 2018 року, вихованці СК “Торнадо” також взяли участь у міжнародному турнірі з дзюдо, присвячений Дню Святого Миколая, який проходив у Хелмі Республіка Польща.

Переможцями у турнірі стали:

  • 1 місце – Анна Самолюк, Микола Мадрімов та Назар Самолюк;
  • 3 місце – Іван Корнелюк.

Переможці нагороджені медалями, дипломами та святковими сувенірами.

Спортсменів до змагань готували, а також супроводжували тренери Шацького СК “Торнадо”: президент спортивного клубу Роман Самолюк, віце-президенти спортивного клубу Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив вихованців СК “Торнадо” дякують голові райдержадміністрації Василю Голядинцю за підтримку і сприяння в розвитку фізичної культури і спорту, зокрема дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Олександру Положевцю (с.Положево) у забезпеченні транспорту для участі дітей в міжнародних турнірах з дзюдо.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*