Шацькі школярі побували на екскурсії у місцевому відділенні “Приватбанку” (ФОТО)

16.05.2017 / Новини

Напередодні дня банківського працівника, який відбудеться 20-го травня, учні 10-го класу Шацької ЗОШ І-ІІІ ступеня побували на екскурсії в районному Шацькому відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк».

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Марія Терета.

Працівники банківської установи ознайомили дітей з роботою банку, розповіли про банківські професії та їх функції, основні напрямки роботи і банківські продукти. Найбільш зацікавило учнів касове приладдя і навчання ознак платіжності банкнот.

Наприкінці заходу школярів чекала екскурсія Головним офісом ПриватБанку «Дельта», що у місті Дніпро і отримали сертифікати участі.  Керівник відділення розповіла, що діти це і наші майбутні клієнти , і наші колеги. Дуже важливо навчити дитину змалку фінансової грамотності, адже це запорука їх успішності в подальшому житті.

Подібні заходи відбуватимуться і надалі. Окрім екскурсій для юніорів можливі уроки фінансової грамотніості, Бізнес-школа , участь бажаючих в олімпіаді «Фінансовий геній», перемога в якій допоможе вступити до бажаного вишу.

“Тому запрошуємо всіх бажаючих району з дітками відвідати відділення банку,а також можна організувати поїздку до м. Луцька, де в центральному офісі банку відкрили кімнату бізнес-квесту «Загублені в банку », де діти весело проведуть час і дізнаються багато нового про банківські послуги”, – інформують у фінустанові.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*