Шацькі поліцейські оприлюднили статистику правопорушень за 2017-ий

19.02.2018 / Новини

У Шацькому відділенні поліції проаналізували скоєні у 2017 році кримінальні та адміністративні правопорушення у районі.

Про це інформує прес-служба правоохоронців.

Згідно із проведеним моніторингом, найбільше в районі було скоєно крадіжок приватного майна громадян, рекордсменами стали Шацьк та село Світязь завдяки значному впливу на криміногенну ситуацію збільшення кількості населення в період літнього відпочинку громадян.

Крім того, поширеними були факти нанесення тілесних ушкоджень під час побутових конфліктів та сварок – “рекордсмени” села Пульмо, Світязь та селище Шацьк.

Дорожньо-транспортні пригоди найбільше траплялися в районі селища Шацьк, адже найінтенсивніший рух та найбільше скупчення автотранспорту спостерігалося саме тут, особливо влітку.

Серед особливостей 2017-го року можна відзначити: факти збуту влітку відпочивальниками іноземної валюти місцевому населенню, було скоєно 2 вбивства на побутовому ґрунті, зафіксовано 2 факти самогубства та 2 спроби самогубства, 6 нещасних випадків (з яких 4 пов’язані з водою) під час яких загинули люди, скоєно дорожньо-транспортну пригоду під час якої загинула малолітня дитина; в порівнянні з минулими роками було виявлено більше фактів невиконання батьками своїх обов’язків по вихованню дітей. Крім того, почастішали випадки вчинення шахрайських дій по телефону та за допомогою мережі Інтернет.

Так, було зафіксовано 5 фактів шахрайських дій відносно жителів та на території Шацького району, і 16 – за його межами щодо не місцевих мешканців влітку за здачу-найм житла в районі озера Світязь.

До місцевих бюджетів надійшло коштів на суму 133 тис. 170 грн ( штрафи за адміністративні порушення).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*