Шацькі поліцейські провели день відкритих дверей (ФОТО)

19.03.2017 / Новини

На гостинах у Шацькому відділенні поліції побувалистаршокласникиРостанської загальноосвітньої школицього району. Учням розповіли про особливості поліцейських буднів, ознайомили, зокрема, з роботою чергової частини та експертів-криміналістів.

Про це йдеться на сайті волинської поліції.

Екскурсію для школярів організувала та провела інспектор з ювенальної превенції відділення поліції Людмила Гринь.

Учням показали, як працює чергова частина. Розповіли, як опрацьовуютьзвернення громадян, реагують на виклики. Правоохоронці ознайомили гостей з особливостями роботи поліцейських підрозділів.

«Звісно, найцікавішою для юнаків стала демонстрація різноманітних видів зброї, спеціальних засобів та амуніції. Правоохоронці розповіли про тактико-технічні характеристики озброєння та порядок застосування поліцейських заходів примусу», – розповіла Людмила Гринь, інспектор з ювенальної превенції Шацького відділення поліції.

Школярі мали можливість приміряти бронежилет, каску, потримати в руках кайданки, гумові кийки та інші спеціальні засоби. Вони також вправлялися в неповному розбиранні та збиранні пістолета та автомата, ознайомилися з роботою експерта-криміналіста.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*