Шацькі дзюдоїсти взяли участь у міжнародному турнірі

04.03.2017 / Новини, Спорт

10-12 лютого в м. Івацевичі (Бі­лорусь) відбувся міжнародний турнір з дзюдо, присвячений па­м’яті воїнів-інтернаціоналістів.

На цей турнір були запрошені спорт­смени СК «Торнадо» та Шацької ДЮСШ.

Участь у змаганнях взяли близько 250 спортсменів, – пише “Шацький край”

В осо­бистому заліку наші спортсмени посіли такі місця: І – Сергій Цекот, Назар Горніч (с. Голядин); ІІІ – Анна Самолюк, Костянтин Цірута (с. Кошари). Після змагань діти відвідали місцевий льодовий палац та  басейн.

18 лютого в м. Рівне відбулась відкрита першість з дзюдо серед юнаків 2005-2008 років народження з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану. В цих змаганнях взяло участь близько 240 спортсменів з Львівської, Житомирської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей.

В запеклих сутичках наші дзюдоїсти посіли такі місця: І – Артем Оксюта, Єлісей Мадрімов; ІІ – Олег Михайлевський (с. Пульмо), Ілля Черв’як, Тарас Полінкевич; ІІІ – Назар Горніч, Микола Поліщук (с. Світязь), Назар Миселюк, Юрій Чудійович, Радіон Найда.

Також хочу відзначити Кіру Трофімук, яка боролася з хлопцями і показала хорошу та впевнену підготовку, завоювавши бронзову нагороду. Після змагань наші спортсмени відвідали місцевий розважальний комплекс «Екватор».

Тренерський склад вітає усіх спортсменів з перемогами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*