Шацька поліція звітує за тиждень: “п’яні” бійки, ДТП, сімейні чвари

05.03.2018 / Новини

За минулий тиждень (з 26 лютого по 4 березня) до Шацького відділення поліції надійшло 16 повідомлень про події.

Про це йдеться на сторінці Шацьких правоохоронців у Facebook.

Серед викликів – побутові конфлікти в смт. Шацьк та с. Світязькі-Смоляри (після спільного розпиття спиртного сварка закінчилася незначним ножовим пораненням, потерпілий залишився без претензій до кривдника); у с. Світязь в одному з готелів житель загубив свої документи та мобільний телефон, однак після приїзду поліції речі були знайдені.

Також у Світязі було виявлено місцевого жителя, який перевозив трактором зрізані дерева. Поліція, перевіривши законність походження деревини, порушень не виявила.

У дорожньо-транспортній пригоди поблизу Шацька автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся, на щастя, потерпілих нема.

Сімейні скандали відбулись в селах Ростань та Підманове (чоловік в стані сп’яніння вдарив дружину поліном); в с. Світязь біля шкільної котельні дебоширив місцевий житель, 1986 року народження (складено адміністративний протокол); зафіксовано факти природної смерті громадян у с. Світязькі Смоляри та Кам’янка.

Впродовж тижня поліцією складено 36 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення: 16 – по лінії безпеки дорожнього руху, 12 – за появу в громадських місцях в стані сп’яніння та публічне розпивання спиртного, 3 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 3 – за невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей, що вчинені вже повторно протягом року, 1 – за вчинення насильства в сім’ї та 1 – за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Вказаними заходами адміністративного впливу накладено штрафів на суму більше 1500 грн.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*