Шацька ОТГ виділила понад 2 мільйони на благоустрій

04.01.2018 / Новини

На сесії Шацької ОТГ депутати розглянули і затвердили титульний список робіт з благоустрою територій населених пунктів та їх фінансування.

Зокрема, на усі роботи з благоустрою виділили 2 млн. 105 тис.грн, – пише Район.Шацьк.

Кошти спрямовуватимуться на мінімальні потреби КП «Будинкоуправління»: заробітну плату робітникам – робітникам по благоустрою, квітникаркам, трактористові та майстру по благоустрою (830 тис.грн.); нарахування на заробітну плату – 187 тис. грн., оплата електроенергії з вуличного освітлення – 290 тис.грн., в тому числі на придбання матеріалів.

На благоустрій кладовищ спрямують 50 тис.грн., в тому числі паливо на завантаження вивіз сміття з кладовища; роботи із зеленими насадженнями, в тому числі роботи з оформленням та догляд за клумбами – 17 тис.грн., облаштування вулично-дорожньої мережі (паливо на роботи з прибирання тротуарів від сміття та снігу, посипання піщано-сольовою сумішшю та підмітання доріг, вивезення сміття з доріг та інше) – 378 тис.грн., роботи з очищення канав та меліоративних стоків з підтоплених територій – 15 тис.грн., оформлення новорічної ялинки – 32 тис.грн., обслуговування транспортних засобів – 39 тис.грн., фарбування об’єктів благоустрою – 52 тис. грн.., з яких 40 тис.грн. – на об’єкти по Самійличівському та Прип’ятьскому округах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*