Шацьк: пропонують розглянути детальний план розташування господарських будівель та споруд на вулиці Лесі Українки

17.01.2018 / Новини

Детальний план території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд на вулиці Лесі Українки у Шацьку – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток частини території Шацької селищної ради.

Детальний план виконаний відповідно до будівельних норм.

Замовником детального плану виступає Шацька селищна рада, – інформує сайт самоврядного органу.
Ознайомитися Детальним планом території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Лесі Українки в смт. Шацьк Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк до 16.02.2017р.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: селищний голова Яльницький В.В., начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Гірич С.В.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 16.02.2017р. та розглядаються у місячний термін з дня подання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*