Шацький район посів друге місце у обласному рейтингу спортивного року

01.03.2020 / Новини, Спорт

Шацький район – серед кращих у Волинській області за підсумками спортивного року.Про це інформують у пресслужбі Шацької райдержадміністрації.

Шацький район зайняв друге місце у ІІ групі за підсумками рейтингу 2019 року, результатами виступів спортсменів області на офіційних обласних змаганнях з олімпійських видів спорту серед районів та міст обласного значення із сумою очок – 2641.

Найбільшу суму очок принесло веслування – 2313, дзюдо – 283, футбол – 45.

Серед 17 спортивних шкіл Волині ІІ групи Шацька ДЮСШ за результатами виступів спортсменів на обласних змаганнях у 2019 році посіла четверте місце.

Грамоту начальника відідлу з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігоря Дмитришина та Кубок «ІІ місце серед районів та міст обласного значення (ІІ група) за підсумками рейтингу – 2019 року (обласні змагання)» отримала начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької районної державної адміністраціх Людмила Єрофєєва під час урочистостей, що відбулися в обласному центрі цими днями.

Людмила Степанівна висловлює щиру вдячність спортивній громадськості району за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту рідного краю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*