Шацькі лісівники вдосконалювали знання з питань охорони праці

14.08.2019 / Новини

У ДП «Шацьке УДЛГ» відбулося планове навчання з питань охорони праці та безпеки на виробництві. Його спільно з Волинським ОУЛМГ провели фахівці ТзОВ «Луцький навчальний центр».

Питання охорони праці у державних лісогосподарських підприємствах Волині завжди було пріоритетним. Адже специфіка окремих лісівничих професій дуже тісно пов’язана із виробничими ризиками. І керівництво управління та профільні спеціалісти ВОУЛМГ роблять усе можливе, щоб уникнути небезпечних ситуацій — інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Питанням охорони праці нині особлива уваги і на рівні держави. В Україні відбуваються законодавчі процеси зі зміною вимог, пов’язаних із безпекою, гігієною та охороною здоров’я, працездатності працівника.

Важливо, що у цьому процесі чільне місце зайняли законодавчі та нормативні акти з охорони та гігієни праці, надання першої медичної допомоги потерпілим, електробезпеки, газового господарства, котнагляд, у яких відбулися законодавчі зміни.

Особливого значення набуло обговорення  змін у системі управління ризиками та аналіз найважливіших безпекових аспектів діяльності кожної спеціальності в лісовому господарстві. Про все це та багато іншого йшлося під час навчань для інженерно-технічних працівників, лісничих, майстрів лісу Шацького лісгоспу.

У підсумку комісією, до складу якої увійшли перший заступник начальника Управління Держпраці у Волинській області Юрій Бондарчук, завідувач сектору Управління Держпраці у Волинській області Ярослав Головка, головний спеціаліст відділу лісових ресурсів ВОУЛМГ Олександр Боровицький, було проведено перевірку на знання найважливіших безпекових аспектів та дотримання основ охорони праці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*