Шацькі лісівники стали чемпіонами області з футболу в першій лізі

12.06.2019 / Новини, Спорт

Завершився дев’ятимісячний чотириколовий турнір чемпіонату області з футболу (перша ліга), шацькі лісівники стали чемпіонами.

Причому тягнути цього воза керівництву ДП «Шацьке УДЛГ» довелося двома складами – основним і юнацьким (U-19). А це чималі витрати та немалі організаційні клопоти. Утім вже все позаду, а попереду – урочисте вшанування чемпіонів.

А ще є інформація, що команда осінню буде заявлена на чемпіонат області у вищій лізі. Це значить, що у Шацьк завітають команди з Луцька, Боратина, Ковеля, Нововолинська та інших славних куточків Волині.

В останніх двох турах лісники зіграли з ФК «Мар’янівка» із Горохівського району. 1 червня шачани зіграли пропущений матч 15 туру з цією командою і впевнено перемогли з рахунком 9:0. У цьому матчі 6 м’ячів забив Ігор Кедик, який у підсумку став кращим бомбардиром чемпіонату з 37-ма голами. Однак в недільному поєдинку, 2 червня, в Мар’янівці розвиток подій кардинально відрізнявся від шацького. І нехай шачани дали відпочити своїм лідерам, але суперник таки грюкнув дверима на фініші турніру. Судіть самі – 4:3 на користь шачан. Тричі відзначився Ігор Кедик.

Проте відпочивати футболістам ДП «Шацьке УДЛГ» ніколи. Команда продовжує впевнену ходу ще в двох турнірах – Кубку Волині та Кубку області серед лісівничих команд.

29 травня шачани в 1/8 фіналу Кубка області в Шацьку перемогли ДЮСШ-ВІК із Володимира-Волинського з рахунком 5:1. Сліпий жереб, який відбувся у Федерації футболу Волині, вивів нашу команду в стадії 1/4 фіналу на дуже міцного суперника – ФК «Ковель-Волинь». Утім буде цікаво.

Інші чвертьфінальні пари склали: «Прип’ять» (Любешів) – «Стир» (Старий Чорторийськ), «Вотранс» (Луцьк) – «Луцьксантехмонтаж №536» та «Шахтар» (Нововолинськ) – НФК «Боратин».

Про підбиття підсумків у турнірах U-19 (перша ліга) та ДЮФЛ (друга ліга), де брали участь шацькі команди, розповімо згодом.

Віктор ГРИЦЮК,

газета «Шацький край», – передає Район.Шацьк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*