Шацькі дзюдоїсти взяли участь у двох столичних турнірах

12.04.2019 / Новини, Спорт

6-го квітня 2019 року у місті Києві відбувся всеукраїнський відкритий турнір з дзюдо “Всесвіт” на призи ФСТ “Україна”, що відбувався під керівництвом Київської спортивної школи № 118.

Про це інформують у Шацькій РДА.

Турнір проведений з метою залучення більшої кількості підростаючого покоління до занять спортом, підвищення рівня спортивної майстерності юних дзюдоїстів та зміцнення дружніх стосунків між спортсменами інших спортивних клубів.

Отож участь у визначному заході традиційно приймали вихованці Шацького спортивного клубу “Торнадо”. Всього в турнірі взяло участь понад 300 спортсменів з різних областей України.

За підсумками змагань, перемогу у відповідності до вагових категорій вибороли юні дзюдоїсти місцевого спортивного клубу “Торнадо”:
1 місце – Іван Корнелюк, Єлісей Мадрімов, Діана Купира; 3 місце – Уляна Львович, Микола Мадрімов.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Наступного дня, 7 квітня 2019 року, вихованці СК “Торнадо” взяли участь у відкритому турнірі в рамках «VIIІ Дитячого Фестивалю дзюдо” (м.Київ) серед юнаків та дівчат молодшого віку 2010-2013 років народження.

Переможці та призери турніру нагороджувалися пам’ятними медалями Дитячого Фестивалю дзюдо, кубками та дипломами. Інші учасники турніру, що посіли 5-ті місця нагороджувалися дипломами та заохочуючи медалями. До числа таких учасників ввійшли юні дзюдоїсти СК “Торнадо”: Діана Купира та Микола Мадрімов.

До змагань спортсменів готували тренери місцевого спортивного клубу “Торнадо” Роман Самолюк та Олексій Писачук.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*