Шачани підтримали військовослужбовців 14-ї бригади

13.05.2016 / Новини

Ветерани АТО Шацького району на чолі з головою спілки Віталієм Бонком подбали про свято для військовослужбовців 14-ї ОМБР.

Про це пише Шацьк-SHATSK.

За сприяння голови Шацької районної ради Сергія Карпука, селищного та сільських голів було організовано збір продуктів харчування по населених пунктах Шацького району.

Щоб бійці пораділи світлому Великодню і хоч на мить відчули тепло домашнього затишку, люди принесли багато запашних пасок, подбали і про харчі, які довго зберігаються: сушені ягоди і фрукти, овочеві і м’ясні консерви, салати, крупи, олію, чай, сало, картоплю.

Допомогу було вирішено везти не в зону АТО, а на Рівненський полігон, куди саме прибули з передової військовослужбовці 14-ї ОМБР і мали потребу у продуктах і засобах гігієни.

Шачанин Роман Цевух люб’язно надав власний транспорт і сам погодився взяти участь у поїздці як водій. Компанію йому склали Сергій Карпук і атовець із села Підманове Валентин Борух. На полігоні мали можливість не лише передати допомогу бійцям-волинянам, а й поспілкуватися з ними і з командуванням.

Солдати втомлені після служби на передовій, проте настрій у всіх бойовий. Одних уже чекають у сім’ях, інші після відпочинку знову вирушать на неспокійний Донбас. Представники шацької делегації запитали про потреби бійців, оскільки за декілька тижнів знову планують поїздку на полігон.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*