Сергій Сидорук взяв участь в обговроенні демаркаційних робіт на території Шацького району

15.07.2016 / Новини

13-14 липня перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Сидорук взяв участь у виїзній міжвідомчій нараді з питання проведення демаркаційних робіт на державному кордоні з Республіками Білорусь та Польща.

Очолив делегацію виконувач обово’язків начальника відділу правового оформлення державного кордону Міністерства закордонних справ України Сергій Бобожко.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Засідання виїзної міжвідомчої наради проходило у районі точки стику державних кордонів України, Республіки Білорусь та Республіки Польща з метою комплексного вивчення на місцевості умов для встановлення українського прикордонного стовпа прикордонного знака «Буг».

Фахівці підтвердили, що делімітацію українсько-білоруського державного кордону (визначення загального проходження лінії державного кордону, нанесення її на топографічні карти, складання опису проходження лінії державного кордону) проведено у відповідності до норм міжнародного права та законів України, з урахуванням законодавчих актів колишнього СРСР.

Учасниками було визначено обсяг робіт в напрямку опрацювання технічних вимог для виконання робіт щодо укріплення берега річки Західний Буг, облаштування площадки та встановлення на неї українського прикордонного стовпа прикордонного знаку «Буг». Після обговорення будуть визначені подальші дії щодо встановлення на державному кордоні даного знака.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*