Щодня Волинська митниця спрямовує до держбюджету майже 27 мільйонів гривень

31.10.2017 / Новини

Середньоденний показник надходжень в зоні обслуговування Волинської митниці ДФС у 2017 році становить 26,7 мільйона гривень.

Таким чином, цього року волинські митники забезпечують у середньому щодня на 55,2 відсотка митних платежів більше проти аналогічних показників минулого року, – інформує прес-служба волинських фіскалів.

“Прозорість та відкритість у спілкуванні з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та налагоджена робота – серед факторів, що дозволяють митниці успішно перевиконувати індикативні показники та створювати сприятливі умови для проходження митних формальностей представникам легального бізнесу”, – наголосив під час брифінгу начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Посадовець додав, що через переформатування взаємин з представниками бізнесу та якісніший сервіс за останній рік суттєво зросла кількість суб’єктів ЗЕД, які виявили бажання проходити митні процедури на Волині.

Довідково:

за підсумками дев’яти місяців 2017 року Волинська митниця ДФС мобілізувала 5,4977 мільярдів гривень, або на 55,5 відсотка більше проти аналогічного періоду минулого року.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*