Що наобіцяв голова Волинської ОДА у червні: інфографіка

05.07.2018 / Новини

Минулого місяця найщедрішою на обіцянки була лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Народний депутат і очевидний кандидат у президенти провела форум, на якому розповіла про свій новий курс для України й плани після приходу до влади, – пише Слово і Діло.

За кількістю даних за місяць обіцянок від неї не сильно відстав міністр інфраструктури Володимир Омелян, хоча його запевнення не були настільки масштабними. Серед представників місцевої влади в лідери за обіцянками вийшли мер Івано-Франківська Руслан Марцінків та голова Волинської обладміністрації Олександр Савченко.

Савченко, який займає посаду голови Волинської ОДА лише з березня, пообіцяв не йти у відставку до 2020 року:

“Хто думав, що через 2 місяці я залишу Волинь, уже тут не працює. А я буду на Волині ще 2 роки”.

На своїй посаді Савченко вирішив, зокрема, боротися із саботажем голів районних адміністрацій і знімати з них усі надбавки та премії.

Крім того, чиновник взявся за медицину в області. За його словами, в листопаді відкриють пренатальний центр, до кінця року закуплять машини швидкої допомоги і службові автомобілі для лікарів.

“Уже цього року закупимо майже 120 службових автомобілів для сімейних лікарів, 25 машин швидкої допомоги. Закупимо медичне обладнання та комп’ютерну техніку для всіх 182 амбулаторій, з яких більш ніж 40 будуть новоствореними», – обіцяв Савченко.

Детальніше – в інфографіці.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*