Сапожніков відповість за десятки незаконно “прокручених” справ, — Ігор Гузь

24.11.2020 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь з командою повідомив про початок аудиту діяльності колишнього міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова. Парламентар закликає приєднуватися до цієї місії усіх, хто знає конкретні факти про порушення чинного законодавства ексмером.

Про це народний депутат повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Як зазначив Ігор Гузь, до цієї роботи будуть залучені професійні юристи. Тож, переконаний, справи щодо конкретних фактів порушення чинного законодавства паном Сапожніковим, його заступниками, особливо паном Коптюком, а також керівниками управлінь і відділів за час керівництва попереднього міського голови — таки вдасться довести до суду.

“Я і моя команда розпочинаємо аудит діяльності колишнього міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова!

Запевняю: до цієї роботи будуть залучені професійні юристи.

Приєднуйтеся і ви – усі ті, хто знає конкретні факти про порушення чинного законодавства паном Сапожніковим, його заступниками, особливо паном Коптюком, а також керівниками управлінь і відділів за час керівництва попереднього міського голови. Переконаний, ми доб’ємося, що правоохоронці будуть на це реагувати, будуть відкриті кримінальні провадження і в перспективі – рішення судів.

Ви можете повідомити інформацію, написавши мені на фейсбук, або надіславши листа на мою пошту: guz.igor@gmail.com

Нас цікавлять факти про будь-які оборудки з державними коштами, земельними ділянками, комунальним майном, підрядами.

Друзі, хто з вас володіє цією інформацією – дуже прошу вас надати її мені особисто як народному депутатові. І ми найближчим часом оприлюднимо її: звернуся публічно до Генпрокурора, керівників СБУ і МВС, аби вони дали рух справам, бо їх є дуже багато і про це знають усі в Нововолинську.

Переконаний: за десятки справ, які прокрутив Сапожніков усупереч чинному законодавству, він буде відповідати”, – йдеться в дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*