Сапожніков під час візиту міністра до Нововолинська почав спілкуватись російською

04.07.2020 / Відео, Новини

Аби догодити російськомовному міністру уряду «Слуг народу» Олексію Чернишову, Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков запопадливо переходить на мову російського окупанта. І робить це не де-інде, а в патріотичному Нововолинську, виборці якого шоковані викриттям такого комплексу меншовартості у міського голови.

Власне, раніше вдало маскований комплекс меншовартості у Віктора Сапожнікова наочно проявився буквально вчора, 3 липня, під час візиту до міста Нововолинська Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова,  – пише ВолиньUA.

Показуючи російськомовному міністру в уряді «Слуг народу», як відбуваються роботи з реконструкції міського стадіону, престарілий мер запопадливо перейшов на мову російського окупанта.

Замість того, аби вказати міністру, де він знаходиться, нагадати, що мовою ділового спілкування в Україні є державна українська мова, Віктор Сапожніков вчинив як ниций блазень, зганьбивши славну громаду Нововолинська на всю Україну.

Відео розмови розмістив міський сайт Нововолинська.

«Як гарно «наш патріот» мовою агресора щебече», – йдеться в дописі.

Як видно з відео, під час цієї розмови навколо посадовців перебувало багато інших чиновників, проте жодному з них не вистачило ні сміливості, ні внутрішнього стержня припинити цю ганьбу.

З такими чиновниками ось так і допускаємо “русскій мір” до самих кордонів Євросоюзу, що починається за лічені кілометри від Нововолинська.

До слова, допис почали жваво коментувати: одним, вочевидь, – соромно за такого недолугого міністра-малороса, іншим – за такий «нікчемно-хохляцький прогин» Віктора Сапожнікова.

«Що то за міністр котрий приїхав в патріотичне місто,а сам розмовляє мовою окупанта?», – написав користувач Вадим Буковський.

«З міністром усе зрозуміло. А от наш «хитро…ий» відразу згадав свою рідну», – відповіли йому, натякаючи, мабуть, на російськомовне прізвище діючого міського голови Новолинська.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*