“Ми самі вибираємо владу, а згодом у ній розчаровуємося”, – Ігор Гузь

18.08.2016 / Новини

Прозорість і відкритість – те, чого очікували люди після повалення режиму Януковича.

Про те, чому після Революції Гідності не відбулося змін на краще, в інтерв’ю “Волинській газеті” розповів народний депутат Ігор Гузь.

“Довга історія: чому ми так живемо, чому в нас погана влада. Можна, звичайно, казати “ганьба”, “зрада”. Але ми самі вибираємо владу, а згодом у ній розчаровуємося, у тому числі в Яценюку та Порошенкові. Більше 50% голосували за Порошенка, третина людей, які прийшли, голосували за Яценюка”, – зазначив народний обранець.

На переконання нардепа, зміна політиків відбувається, але зневіра не зникає.

“У першу чергу, людей ображає не стільки економічна ситуація (хоча це дуже важливий чинник для кожного), як те, що не зреалізовуються заявлені цілі. Наприклад, так і не покарали винних у вбивстві на Майдані, досі у Верховній Раді сидять регіонали, які разом із Януковичем знищували країну. Реформи в країні йдуть зовсім не так швидко і не так успішно, як би вони могли йти. Причин цьому багато: є корупція, є просто лінь, є небажання «злізати» із насиджених посад.

Але я завжди закликаю людей не втрачати оптимізму і не опускати руки. Бо від того точно краще не стане, а ті ж корупціонери та регіонали будуть мати більше свободи далі розкрадати країну”, – резюмував Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*