Саганюк подякував володимирчанам за багатолітню підтримку та побажав успіхів наступному мерові

10.11.2020 / Новини

10-го листопада міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк провів брифінг, під час якого подякував усім за підтримку та можливість працювати заради розвитку Володимира-Волинського.

Про це повідомляють на офіційному сайті міста.

Користуючись нагодою, багаторічний очільник міста висловив вдячність мешканцям і колегам за спільну плідну і предметну роботу.

“Спасибі за те, що мене підтримували, завдяки чому ми змогли багато хорошого зробити в нашому славному Володимирі-Волинському. Висловлюю вдячність депутатам усіх каденцій, які працювали на благо міста, членам виконавчого комітету, моїм заступникам, начальникам управлінь і відділів міської ради. Особливо хотів би подякувати керівникам підприємств, які завжди вболівали за долю Володимира-Волинського та всіляко допомагали, щоб місто розвивалося. Моя дяка сьогодні військовим і нашим освітянам, медикам, працівникам бюджетної сфери, комунальникам, зокрема працівникам водоканалу, комунальних підприємств “Володимир-Волинськтеплоенерго” та “Полігон”. Висловлюю вдячність нашим підприємцям – фізичним особам, завдяки яким наповнювалася міська казна”, – зауважив Петро Саганюк.

Він також подякував представникам різних релігійних конфесій, з якими завжди вдавалося знаходити порозуміння. Слова вдячності за конструктивну критику та підтримку в нелегкій роботі звучали і на адресу працівників засобів масової інформації.

Петро Саганюк побажав майбутньому очільнику громади злагодженої роботи, вірних людей поряд, дослухатись до порад доброзичливців, але самому приймати тверді рішення, і щоб між роботою, спрямованою на розвиток Володимира-Волинського, і політикою ніколи не доводилося обирати друге.

На питання журналістів, яким головним принципом керувався впродовж цих років, міський голова наголосив, що завжди намагався бути чесним перед собою, колегами і громадою. Він не заперечує, що й надалі продовжить діяльність, спрямовану на те, щоб приносити користь місту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*