Садочок у Володимирі-Волинському модернізували за 9 мільйонів

Проект тепломодернізації ДНЗ №8 «Вишиванка» м. Володимир-Волинський обійшовся міському бюджету у понад 9 мільйонів гривень. Про це у студії видання «КОРДОН» розповіла директорка дитсадка Зоряна Гузь.
«За 5 років нам вдалось зробити чимало – в першу чергу у нас пройшла повна тепломодернізація. Що включало це: по-перше, ми у 2014 році на 100% замінили всі вікна та двері на енергозберігаючі, наступний крок – ми утеплили дах приміщення, замінили систему опалення, встановили індивідуальний тепловий пункт і останні 2 роки займаємось утепленням фасаду», – розповідає освітянка.
За словами Зоряни Гузь, на впровадження заходів з тепломодернізації їм вдалось залучити кошти з 2-х джерел.
«Переважно це – кошти місцевого бюджету, але ми надзвичайно вдячні за підтримку народному депутату Ігорю Гузю, оскільки ми декілька разів мали субвенцію з державного бюджету за його сприяння на ці заходи. Також неодноразово ми мали субвенції на придбання ігрового обладнання та інвентаря. За 5 років ми майже повністю замінили матеріально-технічну базу по обладнанню груп», – наголосила директор ДНЗ №8.
Тож, на сьогодні дитсадок «Вишиванка» вважається одним з кращих у місті Володимир-Волинський. Зоряна Гузь переконана: усе – завдяки активному колективу та злагодженій співпраці з владою.
«Окрім успішно реалізованого проекту тепломодернізації, наш ДНЗ №8 також має і багато досягнень педагогічного колективу. Ми намагаємось іти в ногу з часом, впроваджуємо інформаційні технології і не боїмось іти вперед. Результат визначає в першу чергу зусилля колективу, прагнення і бажання до саморозвитку», – переконана Зоряна Гузь.

1 Коментар Садочок у Володимирі-Волинському модернізували за 9 мільйонів

  1. Дитячий садок #8《Вишиванка》 ЗАВЖДИ був одним з кращих в місті. З дня відкриття, вже понад 30 років, педагогічний колектив працює злагоджено, ефективно та результативно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*