Рятувальники потурбувалися про безпечний відпочинок на Світязі (ФОТО)

10.07.2017 / Новини

Учасники рейдової групи здійснили плановий огляд акваторії на катері.

Про це інформують у прес-службі ДСНС Волині.

У неділю, 9-го липня співробітники Шацького районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області разом з працівниками відділення водолазних робіт села Світязь Шацького району провели профілактично-роз’яснювальну роботу з питань безпечного відпочинку на водоймах серед громадян, які відпочивали на озері Світязь.

Учасники рейдової групи працювали на території пляжів «Куточок рибалки» та в прибережній зоні, що обслуговує рятувальна станція.

Співробітники Служби порятунку нагадали громадянам про необхідність бути максимально обережними, відпочиваючи на воді. Зокрема пояснили, що купатися в нетверезому стані небезпечно, закликали не запливати за буї та пильнувати за дітьми, а також рекомендували пірнати та купатися тільки у світлу пору доби, в спокійну безвітряну погоду.

Крім того, учасники рейдової групи здійснили плановий огляд акваторії на катері та провели інструктажі з громадянами, які проводили дозвілля на катамаранах, нагадавши їм про заходи безпеки під час катання на плавзасобах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*