Рятувальники оглянули помешкання жителів села Головне (фото)

20.01.2017 / Новини

У четвер, 19 січня співробітники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській  області провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання на території Головенської селищної ради.

Про це інформує сайт волинських надзвичайників.

Традиційно посилену увагу під час інструктажів приділили людям літнього віку, багатодітним сім’ям та особам, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Інформуючи громадян про основні вимоги безпеки, фахівці Служби порятунку «101» нагадали протипожежні правила, розповіли, як поводитися у випадку виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

Щоб привернути особливу увагу до актуальних питань безпеки, вогнеборці окреслили ситуацію з пожежами на території краю та розповіли про найбільш резонансні надзвичайні події за 2017 рік.

Відвідуючи оселі місцевих жителів, рятувальники вказували й на недоліки у протипожежному стані осель, зокрема й щодо експлуатації пічного опалення.

У рамках профілактичного відпрацювання співробітники ДСНС не оминули увагою підростаюче покоління: завітали до місцевої спеціалізованої  школи-інтернату, щоб ознайомити дітей з основними правилами безпечної життєдіяльності.

Школярі активно включилися у діалог, демонструючи добрий рівень знань правил пожежної безпеки у побуті. Крім того, рятувальники нагадали вихованцям школи-інтернату про небезпеку перебування на льоду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*