“Рубіж” (Любомль): перемогти у День перемоги не вдалося (ФОТО)

10.05.2018 / Новини, Спорт

У середу, 9 травня любомльський “Рубіж” провів чергову календарну гру в рамках обласного футбольного чемпіонату. Вдома любомльчани приймали любешівську “Прип’ять”.

Доволі оптимістично для господарів розпочиналося все у двобої дублерів. “Рубіж” атакував і невдовзі це принесло успіх: на 28-ій хвилині відзначився Назар Поліщук — 1:0. При такому рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі гра вирівнялася, команди намагалися щось створювати біля воріт суперників, втім, без особливої гостроти.

Вирішальними у матчі стали останні десять хвилин, протягом яких любомльчани примудрилися не тільки звести нанівець перевагу, а й програти, тричі пропустивши. Щоправда, при рахунку 1:1 “Рубіж” залишився у меншості — Сергій Дубина за другу жовту картку був вилучений з поля, втім, від того не легше — 1:3 на користь гостей.

Щодо основного складу, то нарешті “Рубіж” після чотириматчевої безгольової серії порадував своїх уболівальників забитими у весняній частині чемпіонату м’ячами. На 58-ій хвилині відзначився Юрій Гриб. Ще через 20 хвилин Віктор Шпак, який не зумів переграти воротаря гостей при пробитті пенальті, тут же виправив свою помилку, виявившись першим на добиванні.

Шкода, але на цьому втішні новини закінчуються, бо забивати любомльчани почали після того, як у їхні ворота у проміжку між 30-ю і 55-ю хвилинами влетіло п’ять м’ячів. До слова, після першого забитого м’яча “Рубіж” заграв значно активніше, але для того, щоб вирівняти становище, забракло сил і часу — 2:5 на користь “Прип’яті”.

Нині любомльські уболівальники гадають: раз команда відкрила лік забитим м’ячам у весняній частині чемпіонату, то, можливо, врешті порадує й перемогою? Наступний матч “Рубіж” проведе на виїзді проти іваничівського НФК “Колос”. Матч має відбутися 13 травня.

 

Читайте також:

2 Коментарів “Рубіж” (Любомль): перемогти у День перемоги не вдалося (ФОТО)

  1. Л-транс вийшов на 2-й тайм хоч грати почали. Для тренера: Семенович лз,Редько ЛПЗ,Гриб ЛФ і ліву “бровку” можна рахувати гідною обласного чемпіонату.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*